Prisbelönt företag kan hjälpa din verksamhet med effektiva och miljövänliga säkerhetslösningar

Utvecklingen inom brandsläckningsprodukter har kommit långt och det kanske är dags att se över de produkter ni har i din verksamhet.

X-Fire AB är ett innovativt företag som säljer brandsläckningsprodukter med hög släckeffektivitet och höga miljökrav. Deras miljöanpassade släckmedel innehåller inte flourtensider utan kan mer jämställas med vanlig såpa eller schampo. X-Fires släckmedel har sin bakgrund i träimpregnering så   du får inte de negativa effekterna med mögelskador som andra släckmedel kan ge. Under konferensen får du ta del av deras kunskap och produkter.

En av X-Fires produkter är FirePro släckgranat är ett verktyg för första insatsperson (FIP) som gör att man kan påbörja räddningsinsatsen redan innan insatsstyrkan är på plats. FirePro släcker och dämpar elden med ca: 100 grader per minut.

MSB skrev en rapport om kostnadsbesparingarna som görs genom att man tidigt påbörjar släckinsatsen. FirePros produkter är en viktig del för att kunna uppfylla dessa besparingar. Om man ser till den totala samhällskostnaden, rehablitering, restvärden, sanering, återuppbyggnad och möjlighet att rädda liv, så är FirePro en billig insats.

TILL NYHETSARKIV