Så bör du vara förberedd för att minska risker vid kemikaliehantering

Patrik Löfdahl från DENIOS Akademien kommer under Miljö- och Kemidagarna göra dig mer förberedd på hur du hanterar en nödsituation med kemikalier. 

Statistik från SCB visar att användningen av hälso- och miljöfarliga kemikalier i Sverige har ökat med hela 35 % under en sjuårsperiod. Därmed finns det många som skulle säga att arbetsdagen är full av risker. Att lära sig att undvika dessa eller ha kunskapen att hantera det uppkomna ökar känslan av trygghet.

Som modernt och framgångsrikt företag har DENIOS sedan 30 år tillbaka satt nya standarder i Europa inom miljöskydd och säkerhet vid arbetsplatser. Professionell rådgivning, stor kunskap om lagar och en mångårig kompetens inom tillverkning och utveckling har gjort DENIOS marknadsledande inom spillskydd.

Patrik Löfdahl från DENIOS Akademien vill öka såväl kompetensen som säkerheten på arbetsplatsen. Föreläsningen visar hur rätt insats gör stor skillnad för både miljön och hälsan. När det uppstår läckage och spill av kemikalier gäller det att vara beredd och veta vad som ska göras.  Som deltagarna får du även med dig en ”Spillskyddsplan i 10 steg”.

TILL NYHETSARKIV