Här kan du träffa andra som arbetar med liknande frågor, bli uppdaterade om nya lagar och förordningar och praktiska fall. Forskare, myndigheter och näringsliv ger olika infallsvinklar under samma tema.

Citat från tidigare deltagare
– Intressanta föreläsningar som gav inspiration och idéer. Kändes som en röd tråd över dagarna och föreläsningarna.

– Jag är mycket nöjd och ser fram emot att få en inbjudan även nästa år.

– Alltid bra program med varierat innehåll, intressanta föreläsare och följer en röd tråd. Dessutom är det nytt varje gång, det är en bedrift.

Lär känna andra deltagare som arbetar med liknande frågor

Kundforum
Är du kund och därmed använder EcoOnlines lösningar är du varmt välkommen att anmäla dig till kundforumet. Uppdateringar kring systemet, tips och trix och möjlighet till diskussion med både andra användare samt personalen på EcoOnline.

Talare
Vi delar alltid in konferensen i olika block där vi fördjupar oss inom olika ämnen. Årets block kommer snart publiceras på här på hemsidan.

EcoOnline Award
Under konferensen delas priset EcoOnline Award ut i syfte att uppmuntra effektiv kemikaliehantering som skapar bra resultat. Missa inte att nominera er eller någon annan verksamhet som bör hyllas.

Trerättersmiddag med underhållning
Vi avslutar första konferensdagen med en trerättersmiddag med underhållning. Kvällen brukar vara väldigt uppskattad när man får lära känna andra deltagare som arbetar med liknande frågor samt ha fantastiskt god mat i de gamla varvslokalerna i Erikbergshallen.

Arrangören
Arrangören EcoOnline gör säkerhet på arbetsplatsen till det självklara valet. EcoOnline är ett mjukvaruföretag som är specialiserat på att utveckla system för att göra arbetsplatser säkrare och kemikaliehantering enklare. Vårt företags enkla kärnidé: När säkerhet på arbetsplatsen är så enkel blir det en naturlig vana. En vana som växer sig starkare år efter år. Så, ju lättare och smidigare vi kan göra det för medarbetare att förstå och följa de säkerhetsrutiner som finns på arbetsplatsen, desto säkrare blir arbetsmiljön. Därför är EcoOnlines system heltäckande, men ändå lätt att använda.

 

Adress till konferensen
Quality Hotel 11
Maskingatan 11
417 64 Göteborg

 

Du kan läsa mer om konferensens olika delar på respektive sida. Hoppas vi ses!

Håll dig uppdaterad

 

 

 

 

SE AGENDAN